Cum lucreaza AdWords?

Trebuie sa platesti cel mai bine, iar reclama ta de tip text va ajunge numarul 1 pe Google, nu? Ei bine sistemul Google AdWords este cu mult mai complicat.

Chiar daca nu are cel mai mare pret la licitatie, un „Quality Score” bun reprezinta un atu pentru un client. „Ad Extensions” insemna ca reclamele pot fi si de tip imagine, harta, calificative si multe altele.

Infografia celor de la Pulpmedia ilustreaza foarte bine ce se petrece in AdWords.

how does Google Adwords work

Stiinta de a share-ui

Pentru o intelegere mai buna a conumatorului din retelele sociale, 3000 de clienti din SUA si Marea Britanie au fost intrebati in legatura cu doua produse si servicii pe care ei le-au cautat online si cum au procedat mai departe. Rezultatele pot fi vazute in acest infografic.

The Science of Sharing

Intre ce ore este Internetul treaz?

Bård Edlund a publicat un studiu interesant. In cadrul acestui mic experiment el a calculat cand populatia globului nu doarme. Deci cand este timpul potrivit sa dai un tweet?

Raspuns: ora 9:00 EST (Eastern Standard Time). Atunci nu dorm cei mai multi dintre oamenii de pe glob, este de parere Edlund.

Cum a ajuns el la aceasta concluzie? A creat un ceas online animat pe care a pus 25 de tari, fiecare cu orarul ei. Cele 24 de ore se intind pe masura ce parcurgem axa X si sunt reprezentate de tonuri de gri; cu cat este mai inchisa culoarea, cu atat ora este mai tarzie. Cele 25 de tari, reprezentate prin cercuri pline, umplu axa Y. Cu cat este cercul mai mare, cu atat mai multi oameni beneficiaza de abonamente broadband. In partea de sus a infografiei animate apare un ceas care arata cum timpul se scurge.

Pentru a vedea aceasta infografie animata in toata splendoarea ei accesati acest link.

What Time Is The Internet The Most Awake?

Cele mai intalnite greseli de ortografie din limba engleza

Care va sa zica nu numai romanii nu stiu limba romana. Nici americanii nu stiu engleza :)

the most annoying writing mistakes

Ziua mondiala a luptei impotriva pneumoniei

De retinut: aceasta zi este in fiecare an pe 12 noiembrie. Pentru varianta animata a infografiei accesati worldpneumoniaday.org.

World Pneumonia Day

Cresterea si suprematia Amazon pe vanzarile online

O infografie de Frugal Dad.

Fathoming Amazon