Originea Craciunului si traditiile de Craciun

In intreaga lume Craciunul este sarbatorit printr-o multitudine de traditii. Originile lor sunt variate, traditiile fiind aparute din culturile si credinte de-a lungul istoriei. Aceasta cronologie ilustrata, pusa la cale de Balsam Hill, surprinde evolutia unora dintre cele mai populare traditii de Craciun.

istoria traditiilor de Craciun

Descoperirea asteroizilor in perioada 1980-2011

Spirala videoclipurilor virale (2006-2011)

Spirala videoclipurilor virale a celor de la Unruly ne ajuta sa intelegem cresterea exponentiala a sharing-ului videoclipurilor in retelele sociale in ultimii sase ani. Acesta identifica cele mai vizualizate reclame video din 2006 pana in prezent si urmareste in timp real numarul de actiuni pe Facebook, Twitter si in blogosfera.

Pe de alta parte spirala monitorizeaza explozia productiilor care promoveaza diverse marci importante din piata. De asemenea se monitorizeaza si masura in care care agentiile de publicitate folosesc continutul video si social media pentru a amplifica marca promovata.

Spirala videoclipurilor virale

Topul tendintelor tehnologice ale anului 2011

Topul tendintelor tehnologice ale anului 2011

Lumea adolescentilor in social media

Tinerii sunt practic scufundati zi de zi in Internet si, in special, pe site-urile de networking. Pe masura numarul relatiilor create in social media creste, tinerii se confrunta cu un numar tot mai mare de „prieteni” deranjanti. Oare parintii acestor tineri vad acest lucru si se implica mai mult in viata lor din online sau ii lasa in plata Domnului? Infografia celor de la Zone Alarm ne ajuta in acest sens.

comportamentul tinerilor pe retelele sociale

Cum concureaza Amazon cu Apple, Google si Microsoft?

In timp ce ne petrecem o gramada de timp vorbind despre lupta dintre Google, Apple si Microsoft, toate trei sunt in lupta impotriva un al patrulea concurent, foarte puternic la randul lui: Amazon. Crezi ca Amazon va ramane un jucator mare in online si pe partea de tehnologie? Va putea Amazon sa concureze cu Google, Apple si Microsoft prin impartirea mai riguroasa a resurselor de care dispune in prezent?

Acest infographic analizeaza cum Amazon va intra in joc in „razboiul” tehnologiei.

Amazon vs World

7 certitudini despre latratul cainilor

Acest infographic ofera 7 fapte despre latratul cainilor.

infografie latrat