header Alex

Arhiva pentru "iunie, 2008"

Germania

A-nceput finala! Sper ca, in finala, Germania sa invinga. Si asta dintr-un motiv pur financiar: am pariat pe ei :D Revin dupa meci ;) N-a fost sa fie :-S Nu conteaza cat… Citeste tot »

Urciorul …

Buffon a aparat penaltyul lui Mutu … asta nu inseamna ca trebuia ca Italia sa mearga mai departe de „sferturi”! Ar fi fost injust, si fata de fotbal, si fata de romani!… Citeste tot »

RoTLD Shopping Cart ?

Am urmarit mai multe domenii suspendate pe data de 19 martie 2008 (singurul exemplu pe care-l dau este search.ro ). Suspendarea expira dupa 3 luni. In mod logic, ele ar fi trebuit… Citeste tot »

Spectacol!

Dupa faza grupelor eu vedeam o finala Olanda – Croatia. Ambele au iesit de la CE 2008 :-S Si asta datorita unor echipe mai mult decat meritorii: Rusia si Turcia. Doua echipe… Citeste tot »

Firefox Download Day

Please download Firefox 3 by 11:16 a.m. PDT (18:16 UTC) on June 18, 2008. That’s 11:16 a.m. in Mountain View, 2:16 p.m. in Toronto, 3:16 p.m. in Rio de Janeiro, 8:16 p.m…. Citeste tot »

La mica ciupeala …

Ca de obicei Romania a jucat, chiar si in ultimul meci din grupa, cand ar fi trebuit sa inscriem ( :-O ), la mica ciupeala. Piti credea ca poate reedita meciul de… Citeste tot »

Rock on, Romania!

Deci :) : Judas Priest, Queensryche, Metallica, Whitesnake, Def Leppard, Lenny Kravitz si Iron Maiden vin la Bucuresti in vara asta. Nu amintesc si de Lacrimosa, Alanis Morissette sau alte trupe fiindca… Citeste tot »

George, fratele meu drag si talentat ;)

Dupa cum va spuneam in postul anterior, George Mielus, fratele meu drag si talentat ;;) , a participat ca expozant la expozitia foto „Bucurestiul meu drag” din statia de metrou Dristor 1…. Citeste tot »

Cautare

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Recomand si sustin

DropBox

Multilingual WordPress

Bookmark