header Alex

Arhiva pentru "iunie, 2008"

Germania

A-nceput finala! Sper ca, in finala, Germania sa invinga. Si asta dintr-un motiv pur financiar: am pariat pe ei Revin dupa meci N-a fost sa fie Nu conteaza cat am pierdut …… Citeste tot »

Urciorul …

Buffon a aparat penaltyul lui Mutu … asta nu inseamna ca trebuia ca Italia sa mearga mai departe de „sferturi”! Ar fi fost injust, si fata de fotbal, si fata de romani!… Citeste tot »

RoTLD Shopping Cart ?

Am urmarit mai multe domenii suspendate pe data de 19 martie 2008 (singurul exemplu pe care-l dau este search.ro ). Suspendarea expira dupa 3 luni. In mod logic, ele ar fi trebuit… Citeste tot »

Spectacol!

Dupa faza grupelor eu vedeam o finala Olanda – Croatia. Ambele au iesit de la CE 2008 Si asta datorita unor echipe mai mult decat meritorii: Rusia si Turcia. Doua echipe care,… Citeste tot »

Firefox Download Day

Please download Firefox 3 by 11:16 a.m. PDT (18:16 UTC) on June 18, 2008. That’s 11:16 a.m. in Mountain View, 2:16 p.m. in Toronto, 3:16 p.m. in Rio de Janeiro, 8:16 p.m…. Citeste tot »

La mica ciupeala …

Ca de obicei Romania a jucat, chiar si in ultimul meci din grupa, cand ar fi trebuit sa inscriem ( ), la mica ciupeala. Piti credea ca poate reedita meciul de la… Citeste tot »

Rock on, Romania!

Deci : Judas Priest, Queensryche, Metallica, Whitesnake, Def Leppard, Lenny Kravitz si Iron Maiden vin la Bucuresti in vara asta. Nu amintesc si de Lacrimosa, Alanis Morissette sau alte trupe fiindca nu-mi… Citeste tot »

George, fratele meu drag si talentat ;)

Dupa cum va spuneam in postul anterior, George Mielus, fratele meu drag si talentat , a participat ca expozant la expozitia foto „Bucurestiul meu drag” din statia de metrou Dristor 1. Iata… Citeste tot »

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Recomand si sustin

DropBox

Multilingual WordPress

Bookmark