header Alex

Despre

Voi scrie ordonat, pe puncte, asa cum imi place, ca la scoala :)

  • Am fost nascut la data de 30 august 1975 (deci imi serbez si ziua de nastere si de nume in aceeasi zi).
  • Printre carierele la care m-am gandit de-a lungul timpului se numara: aviator (pe la 7 ani :) ), pompier (pe la 12 ani), ziarist (pe la 18-20 de ani) si in final m-am reorientat catre calculatoare. Fiind un hobby mi-am zis „de ce sa nu lucrez intr-un domeniu care sa-mi si placa?”. Timp de 2 saptamani am stat noapte de noapte alaturi de un bun prieten (la vremea respectiva) si-am „furat” meseria de tehnoredactor. Dupa cele 2 saptamani visam QuarkXPress-ul (merci Vasile ;) ).
  • Primul pas a fost unul mic, prin 1995 angajandu-ma la cotidianul Economistul (merci nea’ Sandu ;) ).
  • In 1997, spre sfarsitul anului, am stat in spital vreo 2 saptamani si am fost operat din cauza unui pneumotorax nemernic (din cauza caruia durerile ma mai sacaie si astazi cateodata). Apoi am vegetat vreo 2 luni acasa, la pat: recuperare post-operatorie.
  • In 1998 am auzit de la un alt amic cum ca Liberatatea ar avea nevoie de tehno. Hop si eu. A doua zi eram „in paine”. Am lucrat 3 ani in grupul Ringier, ocupandu-ma de tot ce tinea grafic legat de marketing si publicitate la Libertatea si Capital.
  • Spre sfarsitul anului 2000 am fost dat afara de la Ringier gasindu-mi-se o vina (pe care nici acum n-o recunosc). Era DOAR un pretext pentru a aduce o „pila” pe postul meu, fapt ce s-a dovedit ulterior (sotia sefului de la DTP Capital s-a angajat pe postul meu :) ).
  • Mi-am gasit un job de trecere (Cronica Romana) pana in mai 2001, cand un fost coleg din tipografie (Ionut, sar’na ;) ) m-a anuntat ca ProSport angajeaza. Singurul dialog la „interviu” a fost: „- Ai mai lucrat undeva? – La Libertatea si Capital. – Poti veni maine la munca?”.
  • In 2005 intreaga echipa de la ProSport, in frunte cu ‘nea Ovidiu, a plecat la Gazeta Sporturilor, lasand in spate la vremea aceea un cotidian sportiv detasat pe locul 1.
  • Pe la sfarsitul lui februarie 2014 am fost anuntat ca, de la 10 martie, nu voi mai fi angajatul Gazetei Sporturilor. Nasol. In momentul asta caut de lucru.
  • In paralel m-am ocupat si cu „alimentarea” unui alt hobby: web designul. Am invatat singur tot ce stiu acum, de prin forumuri, tutoriale s.a.m.d. De prin 2008 ma preocupa si alte laturi, mai putin artistice, ale internetului: optimizarea pentru motoarele de cautare si marketingul afiliat.

Pentru amuzament (oare?) iata si ce spune un horoscop despre cei din zodia fecioarei:

Mai catolica decat Papa, mai puritana decat Regina Angliei, mai ordonata decat un triunghi echilateral, iata cateva dintre calitatile care, cumulate intr-o singura persoana se pot transforma in defecte obositoare.

Serioasa, rece, supraordonata, Fecioara are momente cand poate scoate din sarite orice partener. Galagia, exuberanta, excentrismul, exploziile necontrolate de vitalitate oripileaza Fecioara. In afaceri nu risca nimic, isi va calcula pasii la fiecare afacere atat de meticulos de parca viata i-ar depinde de acea investitie. In societate este ultraconservatoarein fapte, chiar daca uneori proclama verbal liberalismul. Fecioara nu da extremisti politici in afara de cazul in care traditia nationala cunoaste extremismul.

Uneori, rar dar violent, pica in istericale. Atunci e de nestapanit.

Sentimental, ai de ales: ori te legi de ea pana la capat, aratandu-i ca nu ai un prieten mai bun pe lumea asta, ori o lasi balta. Daca incerci compromisuri, te poti baza pe prietenia ei pana in clipa in care intervine primul conflict.

(sursa)

Daca ai ajuns pe blogul meu ar trebui sa stii ca este unul personal, parerile exprimate fiind DOAR ale mele, nu ale angajatorului meu sau entitati asemenea. Intr-o alta ordine de idei … daca scrii comentarii idioate, iti promit ca vor fi sterse.

Cautare

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Recomand si sustin

DropBox

Multilingual WordPress

Bookmark

Ce mai citesc altii