header Alex
« Alatura-te campaniei „Du-ti gunoiul la ghena!”
Muzica mea: Judas Priest »

Prietenie pe net, devenita casatorie. Da, se poate

Acest articol pleaca de la o idee spusa acum cateva ore de Andrei Crivat pe Twitter.

un pic ma uimesc oamenii care au o parere foarte proasta si foarte batuta in cuie despre mine, desi nu ne-am intalnit/vorbit niciodata.

Alex + Mada = familieCitind cele de mai sus gandul mi-a zburat imediat catre modul in care mi-am cunoscut eu sotia.

In perioada aceea pierdeam destul de mult timp stand de vorba pe Internet. Iar discutiile se purtau pe IRC. Descarcai mIRC (pentru PC) sau Ircle (pentru Mac), instalai si erai gata sa vorbesti cu mii de oameni (teoretic :) ) care erau online in acel moment. Pana la aparitia Yahoo Messenger nu exista alta cale de a vorbi in timp real cu o alta persoana de la zeci, sute sau mii de kilometri departare.

Asa am cunoscut-o eu pe Mada, sotia mea. Ea din Deva (fiind la facultate in Petrosani), eu in Bucuresti. Avand o pasiune comuna – muzica rock – intamplarea a facut ca noi doi sa ne citim pentru prima data pe canalul #rockmania din reteaua Undernet. Tot vorbind zi de zi, avand si schimburi intense de email-uri / poze, am ajuns sa ne cunoastem mai bine. Pasul urmator si firesc: ne-am vazut si in realitate. Iar de aici e cam clar cum a decurs relatia noastra :) Suntem casatoriti din 2008 si avem o superba fetita, Maya-Ioana.

Unde vreau sa ajung eu cu articolul si legatura lui cu spusele lui Andrei Crivat? Neavand calculatoare proprii (deci fara net acasa) eram obligati amandoi sa vorbim de pe la icafe-uri. Ca atare au existat perioade in care eu puteam intra pe net, Mada nu. Sau invers. In tot acest timp am citit vrute si nevrute despre Mada.

  • cine ma? curva aia?
  • ce mai vrea si proasta aia?
  • ba, sa stii ca e o panarama …
  • da’ tu nu stii? e cu X-ulescu!

Am cunoscut omul/femeia Madalina (atat online, cat si offline). TOATE, dar absolut TOATE vorbele urate la adresa ei au fost minciuni … rautati gratuite.

@AndreiCrivat cainii latra, ursul merge ;)

Etichete: , , , ,
sâmbătă, 30 iulie 2011, 15:41

Cautare

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Recomand si sustin

DropBox

Multilingual WordPress

Bookmark

Ce mai citesc altii