header Alex
« William McDonough – 7 Green Cities in China
»

Luptam alaturi de Miruna Valentina

Miruna-Valentina este o fetita activa, vesela si sociabila, de 11 ani si jumatate, care iubeste tot ceea ce inseamna sport si miscare.

Miruna Valentina

In urma cu trei luni, dansa, alerga si se juca fericita cu prietenii ei, apoi, intreaga ei lume s-a destramat in urma unei banale entorse la piciorul drept. Au urmat internari, investigatii medicale de lunga durata, carora fetita le-a facut fata cu multa seninatate, putere si vointa precum un adult.

Acum nu mai poate merge, inota, dansa. Este tintuita pe patul de spital in urma unui diagnostic dur si neasteptat, obtinut de la doua institutii medicale specializate din strainatate. Se lupta cu diagnosticul de osteosarcom de tip osteoblastic care necesita chimioterapie de urgenta si apoi operatie pentru salvarea piciorului intr-un centru de excelenta in ortopedie pediatrica in strainatate.

Incepand de luni, 9.07.2018, in regim de urgenta, Miruna a facut prima sedinta de chimioterapie infruntandu-se si cu efectele adverse ale acesteia.

Sumele necesare pentru interventia chirurgicala si continuarea tratamentului depasesc posibilitatile financiare ale familiei si orice ajutor din partea voastra e binevenit.

Timpul este in defavoarea Mirunei si cautam solutiile cele mai rapide pentru a beneficia de interventia chirurgicala si continuarea tratamentului in strainatate.

ORICE TIP DE AJUTOR este bine venit! Prezenta pe TV, in site, in ziar, in revista etc.

Pentru a o ajuta impreuna sa lupte si sa faca fata situatiei, puteti dona in conturile deschise la BRD pe numele mamei sale, Furtuna Mihaela Liliana:

  • In lei: RO42BRDE441SV34554084410
  • In euro: RO53BRDE441SV34554834410
  • cu ajutorul Facebook, aici.

Multumesc!

duminic─â, 15 iulie 2018, 9:00

Cautare

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Recomand si sustin

DropBox

Multilingual WordPress

Bookmark

Ce mai citesc altii