header Alex
« Doua scurte, de sambata seara
Victoria Gardner »

Cand neatentia si viteza pot ucide

Un videoclip pe care l-am vazut ieri pe trafictube.ro, imediat ce a fost incarcat.

Un sofer dobitoc de TIR intra prea tare intr-o curba, spatele ii fuge (TIR-ul nefiind incarcat) si inevitabilul se produce.

Dupa spusele celui care a filmat, fara decese ;)

VW Touran inmatriculat in Italia, o familie cu un copil de 3-5 ani. Au venit 2 ambulante dintre care una SMURD, relativ tarziu, probabil distanta destul de mare (cred de la Aiud). Politia a venit relativ repede. Soferul leziuni minore la prima vedere, sotia acestuia mi s-a parut ok, fara leziuni vizibile, copilul avea ceva urme de sange, sper ca de la tatal lui/ei. Mi-am lasat numarul de telefon soferului si i-am zis ca voi posta clipul pe trafictube. TIR-ul era inmatriculat in Polonia. Maine seara, cand ma intorc acasa o sa mai uploadez si inca 3-4 min, imediat dupa producerea accidentului. Ca sa nu mi se suprascrie cardul l-am schimbat cu unul de 8 Gb si am pierdut momentul sosirii ambulantelor. Dupa ce am sa ma uit pe log-ul gps o sa va pot spune si viteza aproximativa a TIR-ului pentru ca mergeam la pace in spatele lui. Oricum destul de mare pentru gabaritul si conditiile meteo.

Cel cu VW-ul nu avea cum sa evite. Remorca a revenit pe trasa dupa impact. Copilul era in scaun special. Toti aveau centuri.

Comentariul meu:

Sa vedem si partea „buna”. Putem spune ca au avut noroc cei din masina. Nu s-au rasturnat …

Etichete: , ,
duminic─â, 18 decembrie 2011, 8:20

Cautare

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Recomand si sustin

DropBox

Multilingual WordPress

Bookmark

Ce mai citesc altii