header Alex

Arhiva pentru "mai, 2011"

Infographic: Judas Priest Lyrics

Without any more words to say about it here it is :) To see the full-size infographic just click the picture. If you want to place this infographic on your own website… Citeste tot »

clasament Liga 1 2010-2011

Tristetea maxima

Clasamentul final al Ligii 1 2010-2011

Au trecut 18 ani de la terminarea liceului

Pe vremea mea …

Mi se intampla si mie sa ma simt batran. Poate ca nu-s doar 30 (cum bine zice Misu) de momente, ci mai multe. Le voi scrie ordonat, asa cum stiti ca fac… Citeste tot »

Asa incepe: #spanishrevolution

In Spania lumea s-a plictisit (CA SI IN ROMANIA) de politicienii care nu fac nimic si nu reusesc sa scoata tara din criza. Bine … in Romania ne-am saturat si de nesimtirea,… Citeste tot »

Piratii tot pirati

Dupa ce-am vazut Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, prin bunavointa lui Victor, n-am in minte decat un singur lucru. Nu am fost dat pe spate de efectele filmului, de minunatul… Citeste tot »

Hai sa o facem cum trebuie: 1 iunie, Ziua COPILULUI

Vii seara de la munca, plin de draci si obosit. Mananci ceva si probabil ca faci si un dus, atunci cand ai timp. Apoi te-apuci sa rezolvi alte probleme (domestice sau mai… Citeste tot »

Cum va arata ziua de maine? / What will tomorrow be?

Lansat in 2008, EuroparlTV este canalul oficial de televiziune pe internet al Parlamentului European, care acopera in detaliu activitatile parlamentare in 22 de limbi, adresandu-se unui public variat. Cu titlul „Cum va… Citeste tot »

Infografie: reactoare nucleare – martie 2011

Acum cateva saptamani am inceput sa ma uit la serialul 24. Serialul are 8 sezoane, fiecare dintre ele fiind impartit in cate 24 de episoade. Fiecare episod reprezinta o ora dintr-o zi…. Citeste tot »

Cautare

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Recomand si sustin

DropBox

Multilingual WordPress

Bookmark