header Alex

Arhiva pentru "august, 2011"

15 site-uri cu imagini vectoriale gratuite

Voi continua seria articolelelor „utile” prezentandu-va astazi 15 site-uri unde puteti descarca gratuit imagini vectoriale. De ce sunt mai bune aceste imagini vectoriale decat unele normale (jpg, png, gif … etc)? Deoarece… Citeste tot »

Muzica mea: Iris

Cu muzica celor de la Iris m-a „inoculat” Gabi, nasul nostru, acum mai bine de 20 de ani, inca de pe vremea Ceausestilor. Aveam sa realizez in timp ca muzica lor si… Citeste tot »

teme wordpress

20 de teme pentru WordPress. Premium, dar gratuite

WordPress este, pentru multi dintre noi (fie developeri, fie doar utilizatori), partea esentiala a procesului de lucru. Exista in acest moment foarte multe teme premium, insa majoritatea lor sunt pe bani. Am… Citeste tot »

pizza

Jerry’s Pizza. Sau de ce sa incepem sa concediem incompetentii

Intotdeauna am fost de parere ca incompetentii TREBUIE concediati. De ce? Fiindca dauneaza atat imaginii companiei respective, cat si productivitatii ei. Intamplare petrecuta azi, la munca, pe la 21:30. Comand o Pizza… Citeste tot »

Muzica mea: Joe Satriani

Prima caseta cumparata din Piata Romana, de la copiatorii din vremea aceea, a fost Joe Satriani – „Surfing With The Alien”. Mi-au placut de la primele acorduri muzica lui Satriani si modul… Citeste tot »

Muzica mea: Megadeth

Nici nu stiu de unde (sau daca) sa incep :) I-am vazut si live, le-am ascultat muzica de zeci de ori, iar prima persoana care-mi vine in minte ascultand Megadeth este Alice… Citeste tot »

Muzica mea: Nightwish

Am ratat de doua ori concertele lor in Bucuresti (cu Tarja Turunen la voce, nu va puteti imagina cat de rau imi pare acum), dar am ajuns sa-i vad / aud live… Citeste tot »

Muzica mea: Iron Maiden

Cu cei de la Maiden si cu Eddie am facut cunostinta ascultand Alexander The Great. Se intampla prin 1991, imediat dupa festivalul „Rock ’91”. Ce mi-a placut la muzica lor? Bassul lui… Citeste tot »

Muzica mea: Judas Priest

Azi voi inaugura o serie de articole despre muzica pe care o ascult cu placere. Si cum Judas Priest au fost primii pe care am pus urechea … Tin minte cand am… Citeste tot »

Cautare

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Recomand si sustin

DropBox

Multilingual WordPress

Bookmark