Kyle XY

Descriere

O familie din Seattle (SUA) gazduieste un adolescent, fost savant (Kyle), caruia ii lipsesc comportamentele umane standard precum manie, bucurie, frica sau dragoste. Acestia il protejeaza fata de oameni care vor sa-l foloseasca in scopuri nu tocmai ortodoxe.

Kyle este rezultatul unui experiment secret de clonare umana efectuat cu cativa ani in urma. Tanarul pare a fi amnezic si poseda abilitati fizice si psihice extraordinare: poate sari de pe casa fara a se accidenta, invata foarte repede limba chineza, are reflexe exagerat de bune (cu mult peste cele normale la oameni).

Note personale

Abia ce vad primele 4-5 episoade din serial. M-a atras in primul rand subiectul serialului. Bine, nu numai asta m-a facut sa ma uit la acest serial. Matt Dallas joaca excelent rolul lui Kyle! Chiar zici ca-i un nou-nascut atunci cand il vezi cum reactioneaza. Iar daca nu ai sti ca e un film, n-ai putea sa faci diferenta intre el si realitate.

Imi mai place si modul in care Kyle spune unor lucruri pe nume, cum evidentiaza anumite trasaturi ale rasei umane: simplu, pragmatic, analitic, fara inflorituri si fara jena.