header Alex
« Gillette Blue (?!!) 3 … sau Red 3 ?
Infografie: reactoare nucleare – martie 2011 »

Gunoiul tau sau al tuturor?

gunoi la usa, in bloc

Ca tot mi-au venit piticii la ora asta din noapte, iata o alta nelamurire de-a mea.

Vi se pare normal ca un cetatean al oricarui oras din Romania, care locuieste la bloc, sa-si lase gunoiul la usa de la ora (n-am idee de pe la ce ora, sa zicem) 20:00 pana a doua zi cand pleaca la munca (la fel, sa zicem) 10:00? Sau si mai rau … 2-3 zile, cum fac minunatii mei vecini?

La voi nu s-au inventat mai oameni buni galetile pentru gunoi? Isi mai au rostul in cazul de fata? worried

Pentru ce trebuie sa imputi toata scara blocului? Fiindca iti este lene sa faci doi pasi, sau sa cobori 3 etaje ca sa duci gunoiul? angry

Etichete: ,
vineri, 15 aprilie 2011, 20:46

Comentezi ?!?

 1. Anonim a scris la 17 aprilie 2011

  asa. sti ce ar trebui sa faci.. in aceasi noapte sa te duci sa le rupi punga si sa leo lasi in fata portii.

 2. shu a scris la 17 aprilie 2011

  big grin Mi se pare mie sau, in afara de „presul” de sters picioarele exista si unul special pentru sacul de gunoi? Daca da, vezi ??!! … oameni ordonati nu ca noi. Educati. Din „inalta societate”. Probabil ne-am tampit noi bre, dar dracia cu gunoiul o vad si eu frecvent in minunatul meu bloc. Se pare ca acesta este trendul. Ce sa stim needucati de noi … tongue

 3. Alexandru MieluÅŸ a scris la 18 aprilie 2011

  EXACT la asta ma gandeam si eu laughing)

 4. Loredana a scris la 9 mai 2011

  Ooo, da, am vazut si eu asemenea specimene. Chiar vecinul meu facea asa – si atentie sta la PARTER. Am sunat insa si la 10 noaptea la usa – cand am venit acasa – si i-am explicat ca nu vreau sa vin si sa simt mirosul gunoiului lui (mai ales ca are ap. de 4 camere) si nici daca imi vine vreun musafir nu vreau sa dea cu nasul in gunoi. N-a inteles din prima, am perseverat. Acum s-au mai calmat.

  Din pacate insa am vazut in multe locuri porcaria asta cu lasat gunoiul la usa. Unde or fi crescut oamenii acestia? Unde oare e macar drqamul acela de respect pentru ei in primul rand si apoi pentru ceilalti?

 5. Alex Mielus a scris la 9 mai 2011

  Imagineaza-ti ca eu, inainte de a ma muta in bloc NU am facut galagie intre 12:00 si 17:00, asa mi se spusese: „sunt ore de liniste”. OK, am zis, hai sa fim oameni.

  La nici 2 luni dupa ce m-am mutat, ce crezi tu ca s-a intamplat? Un nene dadea cu bormasina. La ce ora? La 15:00, chiar in „miezul” perioadei. Si nesimtirea continua si-acum, ca na, vorba-ceea: „Noi suntem romani, noi suntem romani …”

  Cand l-am intrebat de ce nu respecta orarul de liniste: „Da’ ce dom’le, fac si eu cand am timp!”.
  PUNCT.

 6. Loredana a scris la 9 mai 2011

  Aaa, da, asta cu bormasina e clasica. Sa vezi cum e sa te trezeasca la 7 dimineata sambata 3 luni pentru un apartament de 2 camere.

  E vorba in final nu de timp si altele ci de respect – pentru sine si ceilalti. Da, exista ore de odihna, da bloc inseamna ca stau si copii care au nevoie sa doarma sau batrani ori bilnavi – dar hei, daca eu am nevoie de ceva, ce conteaza ceilalti?

  Lipsa celor 7 ani de acasa. Da, n-am renuntat in ciuda tuturor acestor comportamente de 2 lei sa nu respect eu vecinii, insa tot sper sa ajung sa am casa la curte cu teren ca lumea.

 7. Alex Mielus a scris la 9 mai 2011

  daca eu am nevoie de ceva, ce conteaza ceilalti?

  Genul asta de nesimtire (printre multe altele) ne face sa ne dorim plecarea din tara worried

  sper sa ajung sa am casa la curte cu teren ca lumea.

  Doamne-ajuta happy Pentru amandoi …

 8. BOGDAN a scris la 15 iulie 2012

  EXISTA VREO CALE PRIN CARE SA SE POATE FACE VREO PLANGERE UNDEVA ,PENTRU K AM NISTE VECINI NESIMITI CARE LASA GUNOIU LA USA IN FIECARE SAPTAMANA ,AM DISCUTAT SI CU FRUMOSU, M AI SA NE LUAM SI LA BATEIE DAR NU INTELEG K TREBUIE SA SI DUCA GUNOIUL LA GHENA.BLOCUL IN CARE STAU INCA NU ARE ASOCIATIE.SE POATE FACE PLANGERE LA SANEPID,POLITIE UNDEVA ????

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Recomand si sustin

DropBox

Multilingual WordPress

Bookmark