Am urmarit mai multe domenii suspendate pe data de 19 martie 2008 (singurul exemplu pe care-l dau este search.ro ). Suspendarea expira dupa 3 luni.

In mod logic, ele ar fi trebuit sa fie puse din nou pe piata ca domenii libere, incepand cu 19 iunie 2008. Asta in cazul in care nu existau litigii in curs (nu existau ;) ) sau firmele care au detinut domeniile nu si-ar fi updatat datele (ceea ce nu este cazul, motivul suspendarii fiind inexistenta firmelor ce detineau domeniile in cauza :) ).

Vad insa ca respectivele domenii sunt inca suspendate, iar lista de domenii suspendate nu mai este accesibila via web. Nu numai ca nu este accesibila, dar a fost scoasa si din meniul principal al siteului. Nu mai este accesibila din data de, ghiciti (?), 19 iunie 2008. Edit: Este insa accesibila via archive.org – meniul din stanga, „Cazuri de Dispută”.

Intrebarea mea este:
Cand vor fi repuse spre vanzare acele domenii?

Pentru cei paranoici (asa, ca mine :) ) o alta varianta a acestei intrebari:
Vor fi puse vreodata aceste domenii pe piata? Are cineva interesul de a nu fi puse pe piata?

Edit: Am trimis un mesaj catre RoTLD chiar de pe pagina lor de contact, intreband ce se intampla cu aceste domenii. Sa vedem ce-mi raspund.

Edit 2: Iata si raspunsul. Vag si totodata partial fals.

„acel care face sesizarea este cel indreptatit sa le ia, ceea ce se va si intampla”
Ceea ce spun ei este total fals. Cunosc cel putin 1 caz in care domeniul a fost luat de altcineva, nu de cel care a depus sesizarea: david.ro