Ca de obicei Romania a jucat, chiar si in ultimul meci din grupa, cand ar fi trebuit sa inscriem ( :-O ), la mica ciupeala. Piti credea ca poate reedita meciul de la Constanta. Noi credeam ca olandezii se vor da la o parte … gandire stupida, tipic romaneasca.

Ei bine, NU! Nu asa joaca o echipa care vrea sa inscrie, care isi doreste sa invinga! Nu cu Olanda! Mai ales cand stii ce infrangeri umilitoare a administrat campioanei si vicecampioanei mondiale. 4-3-2-1 joci cu oricine altcineva. Cu Macedonia, cu Italia, cu Belarus … Cu Olanda ataci! Joci cel mai bun 4-3-3 pe care-l stie fotbalul. Faci pressing! Ii determini sa greseasca! N-am vazut toate acestea in seara asta.

Piti pune totul in carca lor. „Baietii au cazut psihic dupa ce au aflat de 1-0 la Italia-Franta”. No shit! Dar tu ce-ai facut? Ai cazut de pe banca? Ai facut ceva pentru a ataca din primul minut? NU! Atunci nu mai spera in minuni! In fotbalul actual minunile le creezi! (cu mici exceptii … vezi Turcia-Cehia) Nu il lasi doar pe Mutu sa creeze. La un moment dat, nici el nu mai poate de unul singur! In meciul cu Olanda nu s-a legat mai nimic.

Plecam de la acest Euro cu o singura concluzie: doua egaluri amarate, si-un meci cu Olanda in care Piti a fentat fotbalul si fanii „nationalei”! Nu va mai faceti iluzii: atat putem cu un antrenor ca Piturca!

Edit

Crisa cea visatoare ;)) repeta azi o vorba mare

E şi o vorbă: „Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi în sac”.

Apropo de vorba asta … stiu si un banc ce poate ilustra cum nu se poate mai bine situatia noastra in meciul cu Olanda.

Intr-o buna zi Itic se ruga Celui de Sus:
– Doamne, ajuta-ma sa castig la loto! Doamne, ajuta-ma sa castig la loto!
La un moment dat, dupa ani de rugaciuni inversunate, Itic aude vocea lui Dumnezeu care, cu disperare, il roaga: „Daca vrei sa castigi la Loto ar fi bine sa si pui un bilet, draga Itic!”