header Alex
« Prietenie pe net, devenita casatorie. Da, se poate
Muzica mea: Iron Maiden »

Muzica mea: Judas Priest

Azi voi inaugura o serie de articole despre muzica pe care o ascult cu placere. Si cum Judas Priest au fost primii pe care am pus urechea …

Tin minte cand am ascultat prima data Judas Priest. Era prin 1990, imediat dupa lansarea albumului Painkiller. Pe vremea aceea nu puteai vedea clipuri rock decat in 2 locuri: „Intalnirea de la miezul noptii” (la TVR) si „Headbangers Ball” (la MTV).

Multi fac acum misto de „Intalnirea de la miezul noptii” si de modul in care era prezentata de Petre Magdin, desi pe vremea aia sunt mai mult ca sigur ca o urmareau. Vreau sa-l salut pe aceasta cale pe Petre Magdin si sa-i multumesc pentru ce a facut cu rock-ul la TVR in acei ani. Daca e cineva „vinovat” ca eu ascult de atunci cu preponderenta rock, atunci acela e domnul Magdin :)

Apoi am descoperit intreaga discografie Priest, incepand cu anii de tinerete ai trupei (Rocka Rolla, Sad Wings of Destiny, Sin After Sin … ) – care ti se pot parea dintr-un cu totul alt film daca ai ascultat prima data Painkiller – si incheind cu perioada de maturitate (… Turbo, Ram It Down, Painkiller).

Etichete: , ,
sâmbătă, 6 august 2011, 13:59

Despre Alex Mielus

» a scris 233 articole

Cautare

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Recomand si sustin

DropBox

Multilingual WordPress

Bookmark

Ce mai citesc altii