header Alex
« O bere mai buna decat Redd’s
Gods of heavy metal were here! »

Whitesnake si Def Leppard

Din nou, ca si in cazul concertului Queensryche, am primit exact ceea ce ma asteptam de la acest concert. Un vocal in verva, profesionist, care stie sa tina publicul in priza, un duo de chitara senzational si un public juma’-juma’ (juma’ venit din prea mult snobism tongue , juma’ venit in cunostinta de cauza rock on).

S-a vazut clar la cei din urma ca au venit pentru Whitesnake si nicidecum pentru Def Leppard. Pe parcursul cantecelor interpretate de Def Leppard (care suna MULT mai bine in studio decat live, m-asteptam la mai mult de la ei), doar 2-3 entuziasti au cantat cate ceva. Restul s-a multumit sa dea din picior, sa admire frumusetile patriei sau sa socializeze.

A comis-o la final, DAR … DAR … I really don’t give a shit big grin Eu unul nici n-am remarcat asta in timpul concertului. Am fost prins mai mult de ce se petrecea in sufletul meu, decat de carcotelile pe seama greselii lui Coverdale. Si asta nu din cauza berii (care a fost ceva mai pretioasa decat concertul in sine pentru unii) … rusinica Fun Time Productions! Prietenii stiu de ce winking

Legat de cozile la bere, Emagic Entertainment (organizatorii concertelor urmatoare la care ma voi duce eu: Priest, Metallica, Maiden) au trimis la metalhead.ro urmatorul comunicat:

„Cum vinerea aceasta sunt asteptati peste 10.000 de oameni la AFTERSHOCK, iar atmosfera se anunta a fi incendiara, o echipa de peste 80 de oameni va asigura fluiditate la servirea bauturilor. In spatele celor 70 de metri de bar vor exista 30 de dozatoare de bere si 15 frigidere cu racoritoare, iar bauturile vor fi pastrate la rece 48 de ore inainte de inceperea evenimentului, in doua containere frigorifice. Pentru a se evita cozile la baruri, in spatiul de festival vor exista 6 casierii duble de jetoane. Achizitionarea produselor alimentare si a bauturilor se va face doar pe baza jetoanelor. Acestea pot fi procurate de la casieriile festivalului, iar la sfarsitul fiecarei zile jetoanele in plus pot fi schimbate in bani.”

A … si sa nu uitam de Iris. Au fost buni pana acum 5-6 ani, nu? surprise Acum nu mai sunt buni, ne-am dat dracu’. Vrem numai d-alde Whitesnake si Priest … rusinica rockarimii romane sad

And now, ladies and gentlemen … Call for THE Priest!

Etichete: , , , ,
miercuri, 9 iulie 2008, 19:48

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Recomand si sustin

DropBox

Multilingual WordPress

Bookmark