Aceasta pereche NU are ce cauta la „Dansez pentru tine”.

De fiecare data cand ma gandesc la aceasta emisiune sau o vad impreuna cu sotia (destul de rar, ce-i drept) primul lucru care-mi vine-n minte este faptul ca oamenii aia lupta pentru cei care intr-adevar au nevoie de ajutor, pentru o cauza nobila, pentru un caz disperat de cele mai multe ori, pentru cineva drag.

Cazul Oanei Dedeu nu este unul senzational. Nu spun ca mama Oanei nu are nevoie de ajutor, ci doar ca este cazul a sute de mii de familii din Romania si nu un caz care sa necesite sa fie acolo. Dupa cum vad eu lucrurile ProTV a ales cazul Oanei doar fiindca Oana este dansatoare => va face show => ProTV va avea audienta.

Mama Oanei este cea care de patru ani da viata costumelor a zeci de copii din Millenium Dance. La fiecare dans alte costume, la fiecare festivaluri alte costume, cu fiecare an alte costume. Ore, zile, saptamani si luni de munca, dar munca facuta cu placere. Lucreaza acasa la o masina de cusut manuala, veche de 25 de ani.

Oana vrea sa-i implineasca visul mamei sale, de a avea un atelier de croitorie cu care sa isi poata intretine familia si sa poata crea in voie costume de calitate.

Come on (!) … si eu vreau ca tatal meu sa aibe firma lui de „Amenajari interioare”!
Toata viata a zugravit, a pus faianta, a pus tapet, a reparat instalatii sanitare si electrice si alte asemenea. De cele mai multe ori de dimineata pana tarziu in noapte. Si a facut tot acest sacrificiu pentru a ne creste pe mine si pe Geo.

Ce ziceti dragi romani?
Mergem cu toti sa ne incercam norocul la „Dansez pentru tine”?

PS: Eu sigur nu voi merge fiindca sunt un dansator la naibii de neindemanatic ;))