header Alex
« La mica ciupeala …
Spectacol! »

Firefox Download Day

Please download Firefox 3 by 11:16 a.m. PDT (18:16 UTC) on June 18, 2008. That’s 11:16 a.m. in Mountain View, 2:16 p.m. in Toronto, 3:16 p.m. in Rio de Janeiro, 8:16 p.m. in Paris, Madrid, Berlin, Rome and Warsaw, 10:16 p.m. in Moscow, and June 19, 2008 at 2:16 a.m. in Beijing and 3:16 a.m. in Tokyo.

Download Day 2008

I’ve done my part winking What are you all waiting for? big grin

Etichete:
miercuri, 18 iunie 2008, 9:46

Comentezi ?!?

  1. Iubika a scris la 18 iunie 2008

    Si noi….? La ce ora…? happy

  2. Iubika a scris la 18 iunie 2008

    Si noi….? La ce ora…? happy

  3. Alex Mielus a scris la 18 iunie 2008

    10:16 p.m. in Moscow

    probabil hee hee

  4. Alex Mielus a scris la 18 iunie 2008

    10:16 p.m. in Moscow

    probabil hee hee

Articole prin email


* Si eu urasc spamul ca si tine. Adresa ta de email va fi folosita DOAR pentru a primi posturile publicate pe blog.

Eu sunt Diana

Diana

Recomand si sustin

DropBox

cc #colegii

Multilingual WordPress

Bookmark