Daca nu gasiti unul dintre siteurile mele … don’t worry :D I’m working on it. Ieri seara s-a intamplat ceea ce era de asteptat, tinand cont ca am aproximativ 40 de siteuri.

Un baiat „destept” s-a gandit ca ar fi bine sa imi stearga COMPLET 16 dintre siteuri. Cum nu am un backup mai nou de 1 luna si nici acela nu este total va puteti imagina ca am de lucru cel putin 1 saptamana de acum incolo :)

Ceea ce m-a bulversat insa a fost faptul ca omul nu a lasat nimic pe server prin care sa spuna: „Ba fraiere, uite acolo ai o problema la server”. Neah … el e „hacker” dom’le ;) Un hacker adevarat, care se respecta pe el si munca altora asa ar fi facut.

Individul asta e un dobitoc, daca ma intrebati pe mine. I-am facut vreun rau? M-am luat de mama lui? I-am tocat averea? L-am jignit cu ceva? Evident ca nu (pana acum :) ). Intra pe server si sterge tam-nesam 16 siteuri … din care eu TRAIESC, cu ajutorul carora cumpar de mancare lunar pentru 3 oameni. S-a gandit la asta? Evident ca nu. El e „hacker”. Si atat.

Mi s-a demonstrat o data in plus o zicala pe care nimeni pana acum nu a reusit sa mi-o infirme: „People ARE mean”.