Revin, dupa ce-am scris despre cele mai cunoscute 10 metode de a face bani pe Internet (in viziunea mea), cu un articol legat de sistemele de afiliere existente in Romania si pe care eu le-am incercat.

Repet, pentru a nu se intelege aiurea:

  • Acest articol este parerea mea asupra subiectului, dupa ce am incercat retelele de afiliere.
  • Daca vreti sa faceti bani pe net si va veti tine de treaba, rezultatele vor aparea, va garantez!

1. 2performant

2performant (fost 2Parale) e online din decembrie 2008. Ai acces la statistici si monitorizari pentru optimizarea activitatii din campanii. Poti alege dintr-un portofoliu variat si in continua dezvoltare produsele pe care sa le promovezi, de la carti si gadgeturi la incaltaminte, sutiene si rochii.

Ai acces la toate instrumentele si campaniile din 2performant atat timp cat advertiserii te accepta in campaniile lor. Alegi campaniile care se potrivesc publicului tau, selectezi instrumentele dorite (bannere, linkuri, feed-uri) si ai pornit campania!

In retea sunt siteuri ce ofera comisioane de tip CPS, CPA si CPL.

De retinut: unii advertiseri permit folosirea in AdWords sau Facebook Ads a linkurilor generate de platforma 2performant. Inainte de a genera si plasa linkurile in AdWords NU UITATI ca prima data sa intrebati advertiserul daca permite acest lucru!


2. ProfitShare

afiliere eMAG ProfitShare

Este un sistem de tip CPA.

Este o idee buna sa folositi acest sistem daca scrieti despre IT / gadgeturi / foto etc.

Instrumentele de promovare pot fi de tip link sau widget. De asemenea eMAG ProfitShare permite folosirea in AdWords a linkurilor generate de platforma ProfitShare. DAR inainte de a le folosi contactati-i pentru a le cere aprobarea.


3. Piata Digitala

afiliere Piata Digitala

La momentul scrierii acestui articol sunt 36 de advertiseri in reteaua lor, dar fata de anul trecut Piata Digitala este in expansiune.

In retea sunt siteuri ce ofera comisioane de tip CPS, CPA si CPL.

O alta sursa de venit este programul lor de referral. Acesta va ajuta sa cistigati 2% din venitul lunar al fiecarui afiliat pe care il recomandati.