Ion Iliescu a fost atacat cu monede si huiduit la comemorarea eroilor Revolutiei.

Incidentul a avut loc in aceasta dimineata in Cimitirul Eroilor. Mai multi revolutionari nu au fost de acord ca Ion Iliescu sa tina un discurs cu ocazia manifestarilor din cimitir. Acestia au aruncat cu monede in Ion Iliescu. Mai mult, au vrut sa arunce si cu oua stricate.

Cei prezenti l-au numit pe Iliescu „masacrator” si au sustinut ca monedele au reprezentat cei 30 de arginti care se arunca tradatorului.

(via Realitatea TV)

Dupa 19 ani? Cred ca e tardiv totusi :-S Asa cum ziceam atunci cand am scris despre executia Ceausestilor, trebuie sa fii prea vita sa nu realizezi amestecul evident al serviciilor secrete straine in Revolutie si lovitura de stat a lui Iliescu.

Eu unul astept de 19, respectiv 9 ani, sa se gaseasca acel judecator curat si curajos care sa faca lumina atat in Revolutie, cat si in Mineriade. Se pare ca nu s-a nascut inca.

Intr-o alta ordine de idei, ANC baneaza si domenii .com. Retineti: domenii .com detinute de romani, gazduite in USA. Chit ca e un blog personal, chit ca e un site x-rated, atat timp cat traficul acelor siteuri nu vine din Romania, webmasterii n-au de ce sa-si faca griji.

Daca insa traficul vine in mare parte din Romania (ca si in cazul oradeanul.com) trebuie sa ne punem cu toti o intrebare: ce-ar trebui sa facem? Sa plecam din tara? Sa ne debarasam de convingeri si sa preaslavim conducatorii?